Katthotellet Villa Minnet

Rekommenderad utrustning!

Så var det ju det här med vad man ska eller inte ska köpa för tillbehör när man har katt. En detalj som vi själva knappt tänker på i vardagen men som är den enskilt viktigaste och mest använda pinal vi har här på katthotellet är kattspaden. Den går varm precis hela tiden och man kan nog vid det här laget räkna i kilometer hur långt vi har dragit kattspadar fram och tillbaka i våra gästers lådor!

Under vår praktik under förra året på alla möjliga ställen i Sverige på olika katthem så kände vi alltid att det var ett himla onödigt sjå och ett stort irritationsmoment med dåliga kattspadar. Man spenderar otroligt mycket tid på att rensa lådor när man har ett katthotell och att då tvingas jobba med spadar som är sladdriga och som böjer sig och som man får sitta och skaka med jättelänge innan man separerat ut det man vill åt på grund av dålig design ville vi undvika.

Till räddningen kom då rekommendationen från Supercats ägare att köpa spaden ”Litter Lifter Beamer”. Man kanske kan tycka att de är dyra och speciellt som man ska ha 16 st men vi slog till och vi har aldrig varit nöjdare med en enda enskild kattpryl sedan dess. De är i stenhård plast och de har exakt rätt bredd för att snabbt få upp allt även i de djupaste sandlådor. Det finns väldigt många prylar av undermålig kvalitet men de här håller verkligen måttet!

En suverän kattspade

En suverän kattspade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *