Katthotellet Villa Minnet

Julen blev fullbokad i morse!

Som genom ett trollslag så fick vi in fyra stycken bokningar inom loppet av ett par timmar. Alla bokningar var för julen och med det så är nu hela pensionatet fullbokat åtminstone över juldagen och annandagen!

Julen, förutom att den är en otroligt mysig högtid, har en alldeles speciell plats i våra hjärtan. Det var nämligen till julen förra året som vi öppnade katthotellet och det har vi inte ångrat för en sekund!

Vi vill passa på att dela med oss av en bild som vi hade med i bloggen förra julen. Bilden förknippar vi väldigt mycket med öppnandet av vårt katthotell då lille Tassen var en av de gäster som invigde det! Vi har fått se Tassen hos oss många gånger nu och det har varit så kul att få se honom växa upp till en mäktig Tass!

God Jul önskar katthotellets minsta gäst - Tassen

Tassen – vår lille julgäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *