Katthotellet Villa Minnet

Kaya och Kube myser alltid tillsammans!

Gissa om vi smalt när vi fick träffa de Sibiriska skönheterna Kaya och Kube! Vi har haft sibiriska katter hos oss många gånger förut men vi har då aldrig sett maken till päls och ögon. De har båda två en silverskimrande päls med lite guld och svarta inslag på ryggen. Ögonfärgen kan nog närmast beskrivas som glaciäris. Man får leta länge om man ska hitta ett sådant här vackert par! Lägg då till deras karaktärer så blir det alldeles perfekt!

Kaya och Kube är urmysiga och kelvänliga mest hela tiden. När de inte myser med oss så myser de ikapp med varandra. Vår kattholk är inte så överdrivet stor men det är ingenting som bekymrar dem. De får gott och väl plats båda två! Vi har en fantastisk tur som får ha dem hos oss ett tag och vi delar med oss av lite bilder på dem.

Kaya och Kube myser alltid tillsammans

Kaya och Kube myser alltid tillsammans

Kaya

Kaya

Kube

Kube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *