Katthotellet Villa Minnet

Köp Stockholms Katthems kalender när ni bokar!

Vi tycker det är jättekul att vi nu har fått en speciell möjlighet att dra ett strå till stacken för att hjälpa hemlösa katter genom att sälja Stockholms Katthems kalender 2016! När ni bokar via vår bokningsmotor så har ni nu möjlighet att kryssa för kalendern som ett tillval till er bokning. Kalendern kostar 120 kronor och alla pengar går oavkortat till Stockholms Katthem. Det går givetvis att köpa kalendern även på plats hos oss.

Kalenderns tema för detta år är ”Tänk efter före”. En katt är en familjemedlem för livet – det vill säga kattens liv. Det innebär alltså att man behöver ställa sig frågan om man är beredd att ansvara för en katts liv i 15 till 20 år innan man skaffar sig en katt. Många gör en felbedömning här och det slutar ofta i att katter blir hemlösa.

I kalendern kan man läsa om många katters levnadsöden och om hur de till slut ”hittade hem”. Det är poliser, motorvägar, skrotbilar, vanvårdshem, återföreningar, hunger och kattungar. Alla möjliga historier som trots allt slutade lyckligt för dessa tursamma katter. Vi tyckte att Augusti var en extra fin story! Besök gärna Stockholms Katthem på http://www.katthemmet.nu. Där kan ni läsa mer om det fina arbete som görs och givetvis kan ni köpa kalendern även där!

Ha en fortsatt härlig söndag önskar vi er!

Stockholms Katthems kalender 2016

Stockholms Katthems kalender 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *