Katthotellet Villa Minnet

Kringlan Kangoo

Efter att ha jobbat ganska länge med att försöka komma nära våra två Cornish Rex-gäster Kia och Kangoo så kan vi nu stolt konstatera att vi lyckats med, i alla fall, en av dem! Kangoo, en liten och mysigt ullig katt, kan nu sälla sig till den stora skara nöjda katter som nu vistas hos oss.

Kia jobbar vi alltjämt med men hon har i alla fall slutat daska till oss med tassen! Det har varit väsigt medelst låg svansföring men vi märker att det finns något gosigt bakom fasaden! Kvällens bild visar en nöjd rulltårta till Kangoo som inte väste ett enda dyft under hela klappsessionen. Cornish Rex-rasen trogen så har Kangoo stora öron och lammullspäls. Väldigt mysig att klappa!

Om ett par timmar ska vi upp och natta alla våra gäster. Ha det så gott så länge!

Kangoo

En tanke om “Kringlan Kangoo

  1. Pingback: Neva Masquerade Och Cornish Rex | Katthotellet Villa Minnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *