Katthotellet Villa Minnet

Lekfulla lilla Siri

Lilla Siri är endast 5 månader gammal och hon är det senaste tillskottet till gästfamiljen i vilken Sixten, den enorma norska skogkatten, råkar vara kung. Vi har tidigare firat katten Sixtens ettårsdag här på kattpensionatet med gallerskinkarullader, partyhatt, ljus och annat men i kvällens lilla film njuter vi av Siris upptåg.

Siri väger ganska exakt en åttondel av vad Sixten väger men de kommer ändå väldigt väl överens även om det ibland går överstyr när Siri är på hyperbushumör och då säger Sixten till på skarpen. Igår kväll var hur som helst Siri på bus och vi delar med oss av filmen där Siri kämpar med sin blå mus i vårt pentry när vi som bäst höll på att natta alla gäster.

Om filmen upplevs långsam här så kika på vår Facebooksida på https://www.facebook.com/katthotellet

Lilla Siri tar musen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *