Katthotellet Villa Minnet

Selma – en underbar ragdoll!

Vilken succésommar det har varit! Vi har haft otroligt mycket katter hos oss. Det har varit fullbokat i princip hela tiden och det har faktiskt varit ganska svettigt ibland att hinna med all in- och utcheckningar, alla rumsstädningar och allt mys, gos samt all matservering och alla nattningar! Vi har dock njutit av att få ta hand om en så stor och härlig skara av Sveriges fina husdjur!

Nu när vi är i mitten av augusti så börjar vi känna att sommaren är på väg att klinga av något här på kattpensionatet. Vi har inte lika fullt nu som vi haft under tidigare veckor och det märks att högsäsongen lider mot sitt slut. Det kan man dock inte säga om vädret.Tvärtom – vi njuter utav bara den här i solen och de gäster som har uteplatserna spenderar det mesta av sin vakna tid utomhus. Vi har fönstren öppna dygnet runt så att de kan hoppa in och ut som de behagar!

I kväll gästspelar Selma i bloggen. Selma är en helt fantastisk katt med en mjuk och fluffig päls! Hon är en Ragdoll som helt och hållet lever upp till det som en Ragdoll är känd för. Hon blir, precis som en trasdocka, helt mjuk och avslappnad i famnen och kan ligga hur länge som helst och titta upp med sina djupblå ögon. Vi har suttit massvis med henne i famnen och bara njutit av lugnet och harmonin!

Vi får återigen önska er en härlig sensommarkväll!

Selma

Selma – en alldeles underbar Ragdoll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *