Katthotellet Villa Minnet

Veterinärbesök

Någon gång ska vara den första – och nu i helgen har vi fått åka iväg till veterinären (med en stackars kisse som kliat sönder ett några dagar gammalt slagsmålssår). Så nu har hon tratt och drän och vi har dränerat en hotellgäst för första gången nu i morse. Det är första gången för allt! Hon mår bra nu och vill gosa oändligt mycket och det gör vi så gärna eftersom det faktiskt är väldigt synd om henne. Här på katthotellet sätter vi alltid kattens välmående i första hand och åker till veterinären så fort det behövs. Det är en ganska lätt avvägning när och om man ska åka till veterinären – det är bara att fråga sig om vi hade åkt iväg med vår egen katt, och om svaret är ja så… Vi kan inte nog poängtera vikten av att ha en bra försäkring för din katt när sånt här händer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *