Katthotellet Villa Minnet

Det är en liten värld!

Det finns små solskenshistorier i alla vardagliga ting. Ibland lyser dock solen starkare över vissa små historier än andra! Vad otroligt häpna vi blev när en härlig husse ifrån Norrviken igår checkade in sin lille katt Nisse. Nisse är en 1½ år gammal liten tillgiven bondkatt som är en så där härligt nyfiken liten pälsboll som genast börjar utforska sina omgivningar. Nisse, mysig och gosig som han har visat sig vara, är dock inte huvud-”personen” i denna lilla miniberättelse.

Det som fångade oss var det faktum att Nisses familj har haft en katt innan Nisse. Denna katt hette Viktor och det fantastiska i det hela är att denne Viktor är född och uppvuxen i VÅRT hus! Det betyder att Viktor har bott här hos oss och har myst runt på vår tomt innan han blev lycklig ”människoägare” till Nisses nuvarande husse och matte! Viktor har alltså bott hos oss innan vi flyttade in och det betyder också att Viktors kattföräldrar är begravda på vår tomt för det berättade de tidigare ägarna.

Vilken vacker berättelse tycker vi och vad roligt det är att få en ännu fastare koppling till sin omgivning här! Cirkeln är sluten på något vis. Här på vår tomt verkar det, precis som nu, alltid ha funnits en katt och vad är roligare än att få en del av pusslet berättat för sig! Vi delar med oss av en bild av Nisse – denna efterträdare, men dock ej släkting, till katters rötter här på Villa Minnet!

Nisse

Nisse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *