Katthotellet Villa Minnet

Det finns alltid en större fisk i havet…

…och precis som med fiskar så verkar det även stämma när det kommer till katter. Vi trodde vi hade sett det mesta nu. Det var förstås bara så att vi inte hade sett jättekatten Piero ännu! Man skulle nog kunna säga att Piero är katternas Sankt Bernhardshund – stor, maffig, lugn, trygg och imponerande med en päls som en annan mindre katt skulle kunna hoppa in och gömma sig i!

Detta praktexemplar till Ragdoll huserar nu hos oss. Vi kände att vi inte kunde motstå frestelsen att väga honom. Piero kvalar in på mustiga 7,25 kg på vår djurvåg och det är verkligen en rejäl pjäs att bära runt på! Piero fyller verkligen famnen så att säga…

Piero älskar att bli borstad under hakan med sin egen borste och det är kul att se resultatet när man är klar! Manen blir maffig när den är nyborstad! Här har ni några bilder på denna ståtliga skapelse! Ha det gott!

Piero har en mäktig man

Piero har en mäktig man

Piero i all sin prakt

Piero i all sin prakt

Piero

Piero

Piero inspekterar gottelådan

Piero inspekterar gottelådan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *