Katthotellet Villa Minnet

Fotografering i kattpensionatet!

Vi tycker att det är jättekul att fota av våra vackra gäster! Ett foto av en gäst kan man infoga i en bloggpost, ha som skrivbordsbakgrund eller stoppa i vår gästbok. Gästboken är också ett sätt för oss att minnas alla härliga floffbollar som bott här. När antalet unika gäster börjar närma sig 150 så måste vi medge att det är svårt att minnas hur alla sett ut! I gästboken som ni hittar på https://www.villaminnet.se/gastbok/ så finns nästan alla våra tidigare gäster!

Ikväll vid nattningen så beväpnade vi oss med kameran i hopp om att få till ett par bra foton på våra nya gäster som vi ännu inte hunnit fånga på bild. Katter är faktiskt ganska kluriga att fotografera har vi upptäckt. Speciellt i halvljusa miljöer som det tenderar att vara på kvällen. Sitter de inte helt stilla vid fotoögonblicket så blir det ”spökkatter” direkt. Man får ha mycket tålamod och en hel del tur helt enkelt.

Kvällens gästspelare i bloggen är inga mindre än Alice och Minou! Alice har bott hos oss tidigare och det är alltid lika kul att få tillbaka katter som vi träffat tidigare! På de här två bilderna så lyckades vi fånga humöret hos dem. Det lustiga i det hela är att vi trodde att vi skulle få tvärtom-bilder. Alice är den som varit lite väsig av sig i början medan Minou har varit glad och mysig. Tydligen så hade de just ikväll blandat ihop det här med humöret men vad gjorde det? Det blev superbilder ändå! God natt från oss!

Alice mjauar nöjt

Alice mjauar nöjt

Minou väser på en granne

Minou väser på en granne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *