Katthotellet Villa Minnet

Godnatt säger lille Melker!

Det här med att säga god natt har på något vis blivit kvällens fasta punkt här. Ingen katt går utan kvällsmys. Ingen människa går utan kvällsmys. Det blir dessutom lite extra roligt att fånga vissa av våra gästers tandgarnityr när de lite yrvaket vaknar upp efter middagskoman och, så att säga, vänder ut- och in på hela ansiktet! Våra gäster älskar att ta en rejäl eftermiddags-slagg mellan kvällsmat och nattning.

Kvällens yrvakna gäst går under namnet Melker. Melker bor tillsammans med Malte. Just denna kväll hade Melker äntrat den högsta plattformen i svitens klösträd. Man såg bara 2 örsnibbbar när man öppnade dörren till Melkers och Maltes rum. Det tog dock inte lång tid förrän en ståtlig tandrad uppenbarade sig ovanför filtkanten. Kvällen börjar. Dags att göra sig redo för nattens verksamhet.

Här har ni Melker som definitivt inte har behov av ett tandläkarbesök. God natt säger Melker. Nu blir det full rulle här!

Melker är yrvaken

Melker är yrvaken

En tanke om “Godnatt säger lille Melker!

  1. Pingback: Mjuka Melker Och Malte är Tillbaka! | Katthotellet Villa Minnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *