Katthotellet Villa Minnet

Grabbarna boll!

Katter som bor hos en längre tid fastnar ofta extra mycket i våra hjärtan. Vissa katter stannar hos oss i nästan 2 veckor eller mer och vi märker att ju längre de är här, desto mer tyr de sig till oss och desto fler band kan vi knyta till dem.

Det är ofta en fråga om detaljer men detaljer är ack så viktiga för en katt när det kommer till trivsel och välbefinnande. När det kommer till Tequila och Smirnoff, de fullkomligt underbara grabbarna boll som bott här i snart 10 dagar, så listade vi tidigt ut hur de gillar att bli borstade med sin egen borste, hur Tequila inte gillar att bli lyft och hur Smirnoff gärna blir lyft fast på Smirnoffs vis! Det är en fråga om handgrepp och vi måste på kort tid lära oss det som våra gäster har lärt sina hussar och mattar över flertalet år!

”Creature of habit” är ett engelskt uttryck för varelser som är vana vid rutiner. Katter är sådana varelser och när de kommer till oss så förändras givetvis deras rutiner från vad de är vana vid i vardagen. Det är upp till oss att försöka göra den här omställningen så mjuk som vi kan för våra gäster och vi är så glada varje gång vi lyckas med det! Vi har njutit av att ha Tequila och Smirnoff hos oss här och vi ser fram emot att få se dem igen!

Smirnoff

Smirnoff

Tequila

Tequila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *