Katthotellet Villa Minnet

Torsten – en färgstark karaktär!

Inte hade vi kunnat förutspå att september månad skulle bjuda på så här många gäster! Vi har fullsatt här nu! 12 katter i 8 rum håller oss sysselsatta och ger mängder med sällskap dygnet runt. Och vilka katter det är då – ett supergäng av kattungar, bondkatter, bengaler och ragdolls som spinner, myser, busar och röjer runt.

En alldeles extra färgstark karaktär i denna färgstarka skara råkar faktiskt vara Torsten. Torsten är en bengalkatt. Rasen trogen så håller han låda något så in i norden. Från det att man öppnar dörren till katthotellet tills det att man stänger den så är det ett konstant och högljutt pratande och grejande. Torsten var från början dessutom en väldigt arg katt för han är nog inte så van vid andra katter. Det blev en riktigt rolig kombination av väsande, pratande, morrande och spinnande. Allt på samma gång. Han lät som en liten gremlin. Torsten kunde liksom komma på sig själv medan han spann att han ju måste vara arg också!

Torsten väser. Torsten klättrar i våra vägg-galler. Torsten äter som en häst. Torsten spinner. Torsten är kort och gott ett pratigt litet energiknippe som dessutom är snygg också! Vi delar med oss av några bilder på denna härliga katt.

Torsten väser

Torsten väser

Torsten väser inte

Torsten väser inte

Torsten

Torsten

En tanke om “Torsten – en färgstark karaktär!

  1. Pingback: En bengal helt enkelt | Katthotellet Villa Minnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *