Katthotellet Villa Minnet

Kvällens Katt!

Lexus blir kvällens katt! Lexus är en Devon Rex och rasen trogen så har han en mjuk och skön lammullspäls som går lite i vågor längs med kroppen. En Devon Rex är lite som den felande länken mellan en nakenkatt och en ”vanlig” katt. Lexus är supersocial och nyfiken och han spinner närhelst man plockar upp honom. Eftersom han har relativt tunn och ”platt” päls så känns han dessutom extra varm tack vare att katters kroppstemperatur är högre än människors och att det då känns mer när en massa hår inte är i vägen så att säga…

Lexus är lekfull, älskar att lattja med bollar, äter massvis med god mat, spinner och grejar hela tiden och han tycker dessutom om att påtala att han inte vill bli bortglömd. Lexus håller låda mest hela tiden när man inte är hos Lexus. Det blir dock lugnt och tyst och varmt och spinnigt när man plockar upp honom!

Att han även har vackra, ljusa kristallblå ögon gör inte det hela sämre! Här har ni Lexus! Nyfiken i en strut.

Lexus

Lexus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *