Katthotellet Villa Minnet

Lågsäsong?

Ja, det är ju vårt första år som katthotellsvärdar och då kan vi ännu inte riktigt veta när hög- och lågsäsongerna kommer och går. Det går ju givetvis att gissa sig till dem men det är faktiskt inte så självklart som det må tyckas. Vi har sett en stor variation mellan vad vi har trott och vad som faktiskt har blivit.

I vilket fall som helst så tycker vi att det är jättekul att så många har hittat till oss! Att våga prova kattpensionat för första gången eller helt enkelt prova nytt ställe kräver ganska mycket mod av husse och matte. Vi tycker såklart det är fantastiskt roligt att vi har så många återkommande katthotellsgäster vilket är det bästa betyg vi kan få.

När det är lågsäsong ger det oss en chans att lära känna våra fluffiga små gäster ännu mer än vanligt. Twiggy och Figo som har haft oss för sig själva i nästan en vecka får nu konkurrens av flera pälsklingar. Vi ser fram emot ett fullt katthotell till höstlovet!

Figo

Figo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *