Katthotellet Villa Minnet

Var det någon som sa SPA-semester?

Man får alltid se nya saker när man har ett kattpensionat! Det är verkligen speciella små personligheter och karaktärer som checkar in hos oss. Vi brukar titt som tätt råka komma på våra gäster med att gå på lådan och vi trodde, som vanligt, att vi hade sett det mesta vad gäller beteendet när man befinner sig i sandgropen. Vissa sprätter åt alla håll innan. Vissa sprätter åt vissa håll efter. Vissa står upp och vissa gör det ena eller det andra, före eller efter. Dock trodde vi inte att det fanns små gyttjebadare där ute också.

Tiger, som precis checkat ut idag, har vackert stått och väntat på att hotellvärdarna ska komma och göra hans låda perfekt. När äntligen detta blivit klart, matskålarna blivit fyllda och dörren blivit stängd, så har Tiger skridit till verket med sin spa-semester. Åh, gud, vad skönt Tiger har haft att rulla runt som en liten griskulting i sin nystädade låda! Sanddammet har yrt inne på katthotellet. Lavenderdoften har legat tung i luften när Tiger har rullat runt och runt i den lyxiga EverClean-lådan. Vi har bara sett ett moln av damm, trampdynor och yvig päls!

Väl klar med sitt gyttjebad, så har Tiger varit på kelhumör. När vi då öppnat rummet igen så har Tiger kommit ut, helt rufsig i pälsen, med sandbitar på huvudet, lavenderosande päls och hög svansföring. Det har inte dröjt länge förrän vi alla osat lavender och damm men lika glada för det var vi men gladast var nog Tiger! Vi tackar sandlåde-Tiger för sin tid här och hälsar honom välkommen tillbaka!

Tiger - sandlådans konung

Tiger – sandlådans konung

2 tankar om “Var det någon som sa SPA-semester?

  1. Tigers matte

    Hm, han gör likadant hemma, men jag har aldrig tänkt på spa upplevelsen!?Tiger tackar för fin omvårdnad under vistelsen hos er, men allra bäst var nog att komma hem igen. Det firades med att ge matte den finaste presentbok finns – en levande mus i sovrummet i morse.

    1. Nicholas Inläggsförfattare

      Oj! Väl tillbaka kände väl Tiger att han ville visa att han inte glömt sin matte! En stolt och tillgiven katt 🙂 Tack för att vi fick ha honom hos oss! Vi antar att musen uppskattades i sovrummet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *