Katthotellet Villa Minnet

Våra heartbreakers Fred & Barney…

Ibland kommer det in katter som man bara klickar med från ruta ett. Ett sådant par är Fred & Barney. De här två kattpojkarna knatade rakt in i våra hjärtan med en gång med sin mjuka natur. De är försynta, spinnande, strykande och lugna. Hade det funnits ett motmedel i tablettform mot stress i världen så hade det stått Fred & Barney på burken!

Båda tycker om att plockas upp. Barney upplever vi stannar extra mycket i knäet när han är upplockad och vi har suttit mycket på det här viset med de här två härliga karaktärerna. De här två bröderna, som ser nästan på pricken likadana ut, är hur sköna som helst. Det är tur att de har olika halsband för det kan vara aningen klurigt att skilja dem åt.

Vi ville hur som helst bara dela med oss av hur härligt det kan vara att ha ett litet kattpensionat! Vi njuter av varje minut med Fred & Barney i våra famnar!

Barney

Barney

Fred och Lotta

Fred och Lotta

Fred och Nicholas

Fred och Nicholas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *