Katthotellet Villa Minnet

Gammelfarfar och Lill-Fia

För ett par dagar sedan stormade Doris och Foppa in hos oss. Det är en skön liten duo i form av senioren Foppa på 13 år och hyperjunioren Doris på 6 månader. Vi fick veta att Doris kom in i familjen för att Foppa återigen skulle få sällskap då han nyligen förlorat sin tidigare livskamrat.

Snacka om sällskap Foppa fick då! Foppa är en lugn, bastant och stadig prick på 7-kg-plus som gärna ligger stilla och spanar. Han rör sig inte i onödan så att säga. Doris å andra sidan är raka motsatsen. Liten, snabb och superbusig. Kasta en boll med en bjällra i och Doris är efter den på en millisekund. Foppa tittar lite halv-roat på. När Doris inte har en boll att leka med eller något annat lämpligt så har vi sett att Doris gillar att leka med Foppas svans. Det tycker Foppa inte om. Hon gillar också att ret-daska honom med framtassen på nosen. Det tycker Foppa heller inte om. Foppa brukar väsa lite lagom när sådant händer och när det inte har fungerat så har Doris fått smaka lite på Foppas framtass.

Vi är helt övertygade om att Foppa och Doris kommer ha det mysigt tillsammans men man kan ana att Foppa just nu tänker sig att pensionen inte blev riktigt exakt som han hade tänkt sig! Ge det något år till så har nog Doris busat av sig det värsta! Under tiden så är vi själva väldigt underhållna av det här radarparet! Helhärliga katter som vi bifogar många bilder på. Ha en fortsatt trevlig höst!

Doris

Doris

Foppa

Foppa

Bus-Doris i redoställning

Bus-Doris i redoställning

Doris smyger på Foppa

Doris smyger på Foppa

Doris efter en liten retstund med Foppa

Doris efter en liten retstund med Foppa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *