Katthotellet Villa Minnet

Vilket höstlov!

Åh, vilket härligt höstlov det har varit i kattpensionatet! Det har formligen gungat av liv med våra 12 gäster som vi haft äran att ta hand om. Inte har det blivit sämre av det fina vädret heller. Vi har haft fullt upp med att mata och gosa från morgonkvist till nattning!

I vanlig ordning, när så många nya gäster anländer samtidigt, så började veckan i sedvanligt väsigt och morrigt manér med massvis med tänder och yviga svansar. Det tar någon dag innan dammet från alla incheckningar lagt sig och alla gäster har gjort sig hemmastadda och funnit sina vrår, holkar, hängmattor, sovplatser och interna hackordning. Vissa väser mer än andra men den kittekatt som inte har väst ett enda dyft har varit den underbare Norske Skogkattungen Ärling.

Ärling har en härligt floffig svans, jättefina och karaktäristiska örontofsar och är alltid på gott humör. Nyfiken, superbusig och med ett aldrig sinande förråd av spinnande så har den 6 månader gamla busungen Ärling hållit oss sällskap hela veckan med sina upptåg. Vi ser fram emot att få se honom igen när han blivit lite större!

Tack för detta höstlov säger Nicholas & Lotta!

Ärling

Ärling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *