Katthotellet Villa Minnet

Älskade Nanja!

Ibland får man in katter som man bara smälter av direkt. Det finns en massa anledningar till det men ibland kan man bara inte förklara varför. Nanja är en 4-årig liten kattflicka, vars matte hittade henne på ett katthem. Lilla Nanja har en framtass som inte fungerar helt som den ska men det bekymrar inte henne! Tvärtom så strosar hon runt nyfiket som om ingenting hade hänt.

Från att från början ha varit aningen timid, blyg och tillbakadragen så har vi nu äntligen fått se hur oändligt gosig Nanja kan vara. Ibland tar det som sagt lite tid att lära känna katter och i just detta fall var det så härligt att få plocka upp henne och gosa. Hon rullar runt och lägger sig på rygg och bara myser.

Det värmer i våra hjärtan att veta att det finns fina människor överallt som, precis som vi, ser något alldeles speciellt i katter såsom Nanja. Imorgon är det Lucia och vi önskar er alla en skön lördagskväll. Vi vet att vi kommer att få det med våra varma små vänner i katthotellet!

Nanja smyger

Nanja smyger

Nanja

Nanja

Lilla Nanja

Lilla Nanja

Nanja i hängmattan

Nanja i hängmattan

En tanke om “Älskade Nanja!

  1. Nanjas matte

    Åh vad roligt att få se bilderna och den så fina beskrivningen av vår lilla Narniflarn. Vi har fått den stora ynnesten att få leva och uppleva den mest fina, busiga och snälla kisse som finns. Hon är min svans och jag hennes, vi är tillsammans 24 timmar om dygnet och är i stort sett oskiljaktiga. Men vi vet att hon är i trygga händer hos er nu och har det bra. Men fasen vad vi/jag längtar efter henne. Hemma snart!! Hälsningar E-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *