Katthotellet Villa Minnet

Ett gott nytt år önskar vi er alla!

Vi tycker att det är väldigt lite tid mellan jul och nyår. När väl alla julbordssmulor äntligen har hunnit bli uppätna så är det dags att handla nyårsmat och allt som därtill hör. Våra mellandagar här på kattpensionatet har dock varit väldigt fina! Vädret har varit makalöst och våra gäster likaså. Några har checkat ut och några har checkat in men de allra flesta som kom till oss innan jul är fortfarande hos oss och det är alltid så roligt när man får chansen att spendera mer tid med alla! Man lär ju liksom känna dem!

En av de katter som checkade in hos oss i juletider var Smulan. Smulan är en försynt huskatt som har spenderat mycket av sin tid i sin älskade holk där hon har gottat in sig i inredningen ordentligt! Hon kommer bara ner på nätterna för att äta sin mat och det vet vi givetvis för att en full skål inte är full på morgonkvisten! Smulan tycker om att bli klappad inne i holken och vi brukar lägga godbitar bredvid henne som hon genast smaskar i sig.

Vi och katterna här vill önska er alla ett Gott Nytt År!

Smulan

Smulan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *