Katthotellet Villa Minnet

God Jul säger Våfflan, Sopan och Trenton!

Efter att Peppar checkade in idag så har vi nu ett fullt katthotell – och vilka katter sen! Vi tycker det är så kul att vi fortfarande får in helt nya gäster som inte varit här förut. Huvuddelen av kattgästerna över julen är nya för oss. Två av förra årets julgäster är dock här med oss igen och den här gången får alla möjlighet att se hur otroligt gosiga och snygga de är. Våfflan och Sopan är två fantastiska katter och de var faktiskt vår första bokning när vi öppnade lagom till jul förra året! Trenton är med på ett hörn och hälsar God Jul till alla!

Våfflan

Våfflan

Sopan är mycket fokuserad

Sopan är mycket fokuserad

Sopan

Sopan

Jul-Trenton önskar eder alla en härlig Jul

Jul-Trenton önskar eder alla en härlig Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *