Katthotellet Villa Minnet

Katthotellet firar 1-årsjubileum!

Idag, för exakt ett år sedan, öppnade vi dörrarna till Katthotellet Villa Minnet! Precis på denna dag så checkade Hugo och Henry, som tillhör samma familj, in. De fick snabbt sällskap av den lilla heliga Birman Iris. Vi minns så väl hur lyckliga och stolta vi var när dammet hade lagt sig och vi fick chansen att gosa med våra absolut första tre gäster den kvällen! Det var en riktigt härlig känsla!

Sedan den dagen så har vi under det gångna året haft 163 stycken unika katter hos oss. Väldigt många av dessa har kommit tillbaka i flera omgångar och många av dem har vi hunnit lära känna väldigt väl – vissa så väl att vi nästan saknar en familjemedlem när de checkar ut! Vi känner oss så lyckligt lottade att kunna ha vårt katthotell med tanke på hur mycket kärlek vi får tillbaka på alla sätt och vis både från våra gäster och dess hussar och mattar. Tusen tack alla gäster och ägare för detta första år!

Gracy är den katt som får pryda vårt 1-årsjubileum idag! Hon är en oändligt gosig äldre katt på 15 år som vi haft hos oss tidigare. Hon ligger oftast och myser inne i holken men när vi kommer upp så börjar hon prata med en gång och vill genast bli myst med. Hon tillhör de katter som tycker om att trycka sitt huvud mot våra och trycka till och gosa ansikte mot ansikte och det tycker vi är supermysiga egenskaper! Vi önskar er alla en riktigt skön helg och 4:e advent och ser nu fram emot ännu ett år av vackra gäster!

Gracy

Gracy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *