Katthotellet Villa Minnet

Lille söte, eländige, gosige Nelson!

Och vi som hade tänkt visa en bild på ”före och efter” med det härliga Brittiska Korthåret Nelson! Före och efter att han hade tratt vill säga. För så är det – lille eländige Nelson checkade in hos oss innan jul, ganska nyopererad efter en dust med någon grannkatt. Han var inte glad över sin tratt eller sin operation över huvud taget. Eländig och ledsen. Man kunde direkt se hur denna 6.3 kg muskulösa och härliga katt var en gosig och tillgiven historia men att han givetvis inte gillade tratten och kliandet.

I morse hade vi tänkt ta bort tratten enligt veterinärens ordinering men då upptäckte vi ett sår från samma gamla dust som ingen tidigare hade sett som nu hade blivit elakt och varigt. Det blev direkt tillbaka till veterinären och lille Nelson fick hoppa in i sin bur med tratt och allt igen. Sövning och ny dränering av såret samt antibiotika.

Nu är han dock äntligen tillbaka hos oss. Det gamla såret är läkt och rengjort och så fint men nu har ju stackars lille Nelson ett nytt och det betyder att tratten sitter kvar. Vi tycker lika synd om Nelson som han säkert tycker om sig själv men vi är glada över att han verkar känna sig bättre nu! Stackars lille Nelsons julsemester blev inte riktigt som Nelson hade tänkt sig….

Nelson

Nelson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *