Katthotellet Villa Minnet

Milt väder till Caspian!

Ja, vi blev serverade midsommarväder till jul här på Kattpensionatet! 10 grader var det här igår. Torrt och aningen blåsigt var det också. Tydligen så är det exakt detta som den mysiga bamsebjörnen Caspian uppskattar. Caspian har sviten över julhelgerna och det var sannerligen ett bra val för honom! Han spenderar det mesta av sin vakna tid ute på uteplatsens upphöjda platå där han spanar efter det ena och det andra. Primärt spanar han efter vår katt Trenton som besöker honom lite då och då! Caspian är verkligen en supermysig katt som pratar hela tiden, äter som en häst och vankar in och ut och ser ut att mest njuta av livet! Vi är glada att ha honom här!

Nu börjar också pensionatet bli fullt igen efter vår semester och idag kommer de sista gästerna som ska bo hos oss över jul och nyår. Det blir fullt hus och vi har redan fått se hur gosiga alla är. Vi återkommer med reportage om våra andra pälsbollar väldigt snart!

Caspian pratar

Caspian pratar

Caspian tycker om holken

Caspian tycker om holken

Caspian

Caspian

En tanke om “Milt väder till Caspian!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *