Katthotellet Villa Minnet

Ögonstenen TezzAn

Ja, den 18,5 år gamla TezzAn stavar faktiskt med stort A. Det är så hon har hetat i alla de långa åren hon har levat! Hon är, med ett antal hästlängder, kattpensionatets äldsta gäst och mätt i människoår så är TezzAn 90 år gammal!

Hon är en fjäderlätt katt som ändå har upptäckarandan kvar och som gärna ser sig omkring en liten sväng då hon får chansen. Vi plockar mer än gärna upp henne då hon inte riktigt orkar hoppa upp överallt och hon känns så ömtålig men ändå så kattspänstig på samma gång. Det märks att denna lilla kattdam har njutit av ett aktivt liv fyllt av upptäckande och nyfikenhet.

Hos oss spenderar TezzAn mycket av sin tid i den sköna kattstolen där husse och matte har lagt en sjal som doftar ”hemifrån”. Där ligger hon och sover om dagarna när hon inte är ute och svansar runt i hotellet då vi grejar och fixar! Vi är så glada över att ha lilla TezzAn hos oss!

TezzAn

TezzAn

2 tankar om “Ögonstenen TezzAn

 1. Gunilla Annerling

  Älskade TezzAn!
  Visst var vi oroliga när vi skulle lämna dig till någon som du inte känner från början.
  Det var första gången på alla år, men vi blev genast lugnade när vi kom till Villa Minnet. Vi fick ett mycket bra intryck av allt som ni står för.
  Snart kommer vi och hämtar hem dig igen. Vi hoppas att du har saknat oss lite men ser på dig att du har haft det mycket bra.
  Vi kommer att rekommendera er för TezzAns kompisar och kommer själva gärna tillbaka.
  Många kramar
  Ninni och Janne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *