Katthotellet Villa Minnet

Ragdollsen Berlioz och Tolouse

Ibland är det så fullt i hotellet att vi måste använda vårt kontor som ett extra rum mellan in- och utcheckningar. Och det är en lyx vill jag lova! Just nu när jag skriver har jag två ragdoll-svansar i ansiktet. Berlioz och Tolouse är två helt underbara bröder på 7 månader med så mycket gos i sina kroppar att de inte vet vilket ben de ska stå på. De spinner mest hela tiden. Så fort de blir upplockade och de ska alltid vara nära. Tidigare när de hade sviten så lärde de sig att använda kattluckan ut till uteplatsen väldigt snabbt och jag ljuger inte när jag säger att de använde den nyfunna friheten att få vara ute ca 20 gånger i timmen. Det bara klapprade och smattrade i luckan när de gick in och ut! Härligt! Jag har sagt det förut och säger det igen – om ni funderar på att köpa en raskatt så fundera allvarligt på en ragdoll…

Tolouse & Berlioz

Tolouse & Berlioz

En av 100-tals mysstunder med Berlioz

En av 100-tals mysstunder med Berlioz

Berlioz

Berlioz

Tolouse

Tolouse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *