Katthotellet Villa Minnet

Semesterfirare

Katthotellsägare får också ha semester! Vi får passa på när det är lågsäsong och när vi nu såg en lucka här i slutet av november så passade vi på att stänga kattpensionatet. Färden gick till Cozumel i Mexiko – vilket var helt fantastiskt att få lite sol på näsan! 🙂

Vad gör en kattpensionatsägare som också har katt? Jo, just det – lämnar in sin pälskling på kattpensionat förstås. Det känns ganska konstigt att själv vara ”kund” men också väldigt nyttigt. Man gör sin research, kollar upp stället, pratar med ägaren etc och vi valde Kattpensionat Irma (http://kattpensionat.irma.se) strax utanför Arlanda i Knivsta. Inger som äger kattpensionatet är en kattälskande person som tog väl hand om Trenton med mycket mys och gos. När vi var borta så letade vi som galningar efter foton och bloggposter och vi blev så glada när det dök upp. Vi förstår nu VERKLIGEN hur viktigt det är med bloggposter och bilder! Vi kommer inte att sluta med det – det lovar vi. 🙂 Trenton har följt efter sin husse Nicholas hela dagen och inte vikt en tum från hans sida. Äntligen har vi honom hemma igen! Tack Inger för ett fantastiskt jobb!

Trenton

Trenton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *