Katthotellet Villa Minnet

Shiva och Skrikis?

Shiva var en blyg liten tjej när hon kom men det har snabbt ändrats. Nu är hon nyfiken på allt och hon är så ivrig att hon knappt kan stå still och ”mysbiter” oss hela tiden. En härlig karaktär! Om det dyker in konstiga tecken i den här bloggposten beror det på Tolouse & Berlioz, två fantastiska ragdolls som kliver på tangentbordet för att få uppmärksamhet :-). Dessa två berättar vi snart mer om.

Skrikis – ja, han heter faktiskt så! Men han är lugn och gosig och han har än så länge inte yttrat ett pip. Ibland passar namnet inte ihop med karaktären… 🙂 Skrikis har varit med om det som alla utekattsägare fasar för  – och det är att få reda på att sin katt har blivit överkörd. Detta hände Skrikis men han hade en enorm tur så att det enda som skadades på honom var en tand som gick av. Vi njuter av hans sällskap varje dag här på katthotellet! Dessutom har han fått uteplatsen i några dagar nu när stackars Nelson inte kan använda sin uteplats. Mer om den kraftfulle brittiske korthårige Nelson i en annan bloggpost…

Shiva

Shiva

Skrikis

Skrikis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *