Katthotellet Villa Minnet

Den lilla Alice!

Lilla hjärtat Alice har varit hos oss flera gånger förut och vi förstod med en gång att det här var en katt som var aningen extra blyg bland andra katter och som kanske inte nödvändigtvis uppskattade sällskapet av en hel hord av andra artfränder i sin omedelbara närhet! Alice har varit väldigt ”hussig” när hon har kommit till oss och det har tagit sin tid att lära känna denna lilla blyga och vackra huskatt.

Vi tror att Alice är sin husses katt och att det finns ett speciellt band dem emellan. Så är det ibland och vi har märkt det förut när, annars så reserverade katter, blommar ut och fullkomligt älskar när de blir hämtade av sin husse eller matte! Vi kan inte annat än avundas den typen av speciell relation som man kan ha till ett husdjur! Sällsynt och mycket fint!

Just idag, och till imorgon, så är det faktiskt bara Alice som bor hos oss och vi upplever det som att Alice har blivit tryggare med att äga hela hotellet själv! I morse så strök hon till och med runt våra ben och ville bli gosad med istället för att väsa på oss som hon tidigare gjort. Vi tror att Alice kommer att känna sig trygg och älskad här precis som vi vet att hon känner sig hemmavid!

Lilla Alice lägger myser med tassarna under magen

Lilla Alice lägger myser med tassarna under magen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *