Katthotellet Villa Minnet

Det är för kallt för mig!

Vi är ju som stolta kattägare väldigt vana vid att ha en katt som går ut och in på eget bevåg. Vår norske skogkatt Trenton har en päls som man själv kan avundas när temperaturen sjunker ner till -15 grader som vi har haft det här i några dagar nu.

Alla dessa minusgrader är hyfsat ovanliga här i huvudstaden och Trentons ”utflykter” brukar inte ta honom så överdrivet mycket längre än altanens översta trappsteg där han sitter och värmer upp snön med rumpan för att sedan lomma in igen.

Likaså gäller våra kattpensionatsgäster som har tillgång till uteplatsen nu. Det sticks ut en nos som sedan snabbt försvinner in igen. Nancy trivs bäst inne i värmen – det är helt enkelt för kallt för mig… 🙂

Nancy

Nancy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *