Katthotellet Villa Minnet

En bengal helt enkelt

Milkyway, kallas för Milky, är en underbar bengal som vi har hos oss just nu. Hon har de karaktäristiska gröna ögonen, pratar massvis, är underbar mot oss människor och avskyr andra katter. Det summerar upp en bengal helt enkelt. Just att de är så otroligt kärvänliga mot oss människor och så otroligt arga mot andra katter är helt fascinerande. Det måste vara så att de har så mycket vildhet kvar i sig som inte går att avla bort.

Milky är inget utställningsexemplar för hon har lite för mycket ränder än prickar. Milky hälsar att hon är lite mer tiger helt enkelt…

Det som gör den här berättelsen lite mer spännande är att vi senare idag kommer att få in en annan bengal. Torsten is back! Ni som inte minns den härlige Torsten kan läsa mer här. Jag kan bara säga till Alice (hotellets blyga och rädda lilla huskatt) – lugnet är över! 🙂

Milkyway

Milkyway

Milky pratar

Milky pratar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *