Katthotellet Villa Minnet

Den stora kattfamiljen!

När vi under våren 2014 planerade för att starta vårt katthotell så var det en mängd detaljer som bara snurrade runt. Från olika tillstånd till själva pensionatets utformning. Ju längre vi kom desto mer blev vi tvungna att snöa in på detaljer. Det är ju däri som det sitter så att säga! Eftersom våra rum är utformade på så vis att endast två katter får vistas i samma rum så insåg vi ju att det alltid kommer att finnas större kattfamiljer och det måste vi ju också kunna hantera. Lösningen var lika enkel som den var genial. En enkel lucka som går att öppna mellan alla rum när det behövs!

Nu i dagarna så fick vi för första gången definitivt användning av denna lilla detalj när Venik, Melkaya och Yoghurt checkade in samtidigt! Dessa härliga huskatter har vi nu haft äran att få lära känna ordentligt. Venik – den smidiga, snabba och rörliga grabben. Melkaya – den mycket blyga, lilla försynta och försiktiga lilla skölpaddsfärgade tjejen och Yoghurt, den något matnjutande och således något rundare, mysige och tryggare grabben i sällskapet! Vilket härligt all-round-gäng! Alla egenskaper i ett stort paket helt enkelt!

Vi låter er njuta av denna större kattfamilj som har knatat rakt in i våra hjärtan där de bor i sina båda rum och grejar och fixar och stökar precis som katter ska! Yoghurt får lite extra utrymme för att han råkar vara så ”fotogenique” där han ligger och alltid hänger med framtassarna vart han än befinner sig!

Yoghurt

Yoghurt

Yoghurt hänger med tassarna

Yoghurt hänger med tassarna

Yoghurt har fått span

Yoghurt har fått span

Venik

Venik

Melkaya

Melkaya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *