Katthotellet Villa Minnet

Gentlemannen Frasse kan det här med pensionat!

Egentligen så hade vi velat ta en bild när Frasse har antingen slips eller fluga på sig med vackra vita kragar runt halsen. Det hade på ett mer korrekt vis kunnat visa på vilken artig och mogen filur som gentlemannen Frasse verkligen är!

Frasse är definitivt inte främmande för det här med kattpensionat. Tvärtom så har Frasse, som för övrigt fyller 16 år i maj, vanan inne sedan lång tid tillbaka. Det märks givetvis direkt när Frasse oblygt störtar rakt ut ur sin bur innan man knappt hunnit öppna burdörren och med en gång stryker sig emot oss för att sekunden därefter, ur ögonvrån, få syn på en välfylld skål med kattmat som han genast attackerade glupskt. Sånt gillar vi! Frasse liksom bara påannonserade att ”jag är här nu. Så det så. Nu ska jag äta.”

Efter att check-in-snacken var avverkad så hittade Frasse genast sin nya favoritplats i vår speciella kattsäng och rullade ihop sig till en mätt och bekväm kringla för en längre session med dubbelmys. Alla andra katter bara stod som fågelholkar och tittade på honom medelst väste men det bekymrade inte Frasse för en sekund. Han började genast spinna och kände sig som hemma. Det kan vi kalla en bra start och globetrotter-husse och globetrotter-matte behöver inte bekymra sig en endaste sekund!

Frasse

Frasse är en sann gentleman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *