Katthotellet Villa Minnet

Stepan den hungrige!

Nu är Stepan hos oss! Stepan är en Gustaf-lookalike på imponerande och respektingivande 16 år. Stepan har nog ätit en och annan gnaskbit för mycket i sitt ungdomligare jag och nuförtiden går således Stepan på en, för Stepan, fattig och torftig diet på 40 gram specialmat om dagen. Ingenting alls som Stepan uppskattar. Nej då. Man behöver bara öppna katthotellsdörren på glänt så hör man små eländiga pip-mjauanden och lustiga kurranden. Det är Stepan som förklarar att han är hungrig. Stepan är alltid hungrig så denna information är för oss överflödig men det vet ju inte stackars Stepan! Det bara rycker som hos en skallerorm i svansen på Stepan när man öppnar hans rum och tills han fått sina, för dagen, första 20 gram mat. Den dosen arbetar sig Stepan igenom på cirka 30 sekunder. Sen är det slut. Ack ack ack.

Stepan är hur som helst en väldigt gosig gammal man. Han spinner, stryker, kurrar, ränner runt som om han fortfarande är en ungdomlig katt och verkar, förutom hungern då, vara väldigt nöjd med livet. Vi tycker väldigt mycket om att ha honom hos oss med all hans charm och med hans personlighet!

Stepan

Stepan

Stepan tar en konstpaus

Stepan tar en konstpaus

Stepan avverkar raskt sina 20g mat

Stepan avverkar raskt sina 20g mat

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *