Katthotellet Villa Minnet

Tusse is back!

Vi nämnde Tusse i en tidigare artikel på https://www.villaminnet.se/2015/03/over-60-bokningar. Tusse blev något av måttstocken för huruvida våra kattluckor var stora nog för alla våra gäster. Med nervös blick såg vi hur den mäktige Tusse lyckades pressa sig ut ur luckan med någon centimeter tillgodo och drog en lättnadens suck! Vi hade valt rätt luckor!

Det sköna i historien var att Tusse även passade på att funktionstesta hållbarheten på samtliga luckor längs med uteplatsens vägg och i detta uppdrag så uppdagade Tusse ett kritiskt funktionsfel! Tusse lyckades, med råstyrka och sällan skådad kattsmidighet, forcera sig igenom ett par av de andra blockerade kattluckorna så att han kunde ligga och mysa i ett helt annat kattrum på morgonkvisten. Innan vi listade ut vad som faktiskt hade försiggått på småtimmarna så trodde vi att vi hallucinerade när Tusse låg i ett annat rum än dagen innan. Inte bara en, utan två gånger också! Vi uppgraderade luckspärrarna med nya Tusse-säkra skydd och vi tackar Tusse för denna viktiga feedback!

Nu är hur som helst den mäktige Tusse tillbaka hos oss! Vi väntar fortfarande med spänning på vad Tusse skall funktionstesta denna gång men än så länge, ta i trä, verkar allt vara frid och fröjd och Tusse vaknar upp i samma rum varje dag och dessutom på samma plats – högst upp i klösträdet där han tycker om att sprida ut sig och lojt spana ner mot oss när vi grejar med hans rum!

Tusse

Tusse

Tusse är nyfiken

Tusse är nyfiken

Tusse i bekväm position

Tusse i bekväm position

Tusse vaknar i rätt rum varje dag

Tusse vaknar i rätt rum varje dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *