Katthotellet Villa Minnet

Vad är jag för katt egentligen säger Sigge?

Ja, det vi kan konstatera att vi som temporär plasthusse och plastmatte vet om den vackra katten Sigge är att han är en huskatt på 12 år. Vi tycker dock att det verkar finnas lite mer bakom Sigges ståtliga fasad än så och vi har, ända sedan Sigge kom till oss, gått och undrat och grunnat över huruvida Sigge kanske är en hel del Sibirisk katt eller kanske en kombination av Sibirisk och något annat vackert. Han har ju tofsar på öronen, hår under tassarna, yviga bomullsbyxor på bakbenen som mer än gärna tovar sig och en ståtlig, om än något liten, man så något måste det ju vara! Om någon har en idé så säg till!

Vi var hur som helst lite avskräckta av Sigge i början då han var väldigt väsig och allmänt lite sådär halv-tillfreds med tillvaron. Vi har nu efter ett antal dagar kunnat konstatera att detta beror på närvaron av andra katter och inte andra människor. Sigge är ju hur mysig som helst! Vi har nu till och med kunnat få bort de flesta av alla hans tovor som han hade även om det var ett inte alldeles lätt uppdrag. Sax och borste fick jobba hårt till Sigges stora förtret. Det tyckte Sigge INTE om!

Nu äter han i varje fall som en häst, rullar runt och gnider sig mot allt och verkar, till vår stora glädje, allmänt väldigt glad över sitt liv som katt hos oss! Sigge – den väsige, mysige, tovige huskatten i sibirisk undercover-förklädnad!

Sigge är urmysig

Sigge är urmysig

Sigge

Sigge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *