Katthotellet Villa Minnet

Våra trogna gäster Chili, Igor och Måns!

Om det nu inte redan vore roligt och mysigt i överflöd att ha ett kattpensionat så blir det som extra grädde på moset när vi får så många återkommande gäster! Det som är bäst med det är ju givetvis att vi får chansen att lära känna dem på ett helt annat sätt och vi märker att det för varje gång bara blir lättare för dessa goa gäster att anpassa sig till miljöbytet.

Våra kära återvändare Chili och Igor ingår i samma familj och Måns bor på egen hand. Vi har haft förmånen att få följa dem många gånger sedan vi öppnade 2014. Igor var till exempel en mycket skygg och timid liten Russian Blue i början men allt eftersom besöken blivit fler så har Igor vuxit som katt tycker vi. Han tar för sig och knatar runt i hotellet istället för att ligga och trycka inne i holken som han gjort tidigare! Jättekul att se! Chili är en makalöst vacker bengal med en superpersonlighet som alla bengaler och det är full fart på honom både aktivitets- och röstresursmässigt! Tänk att vi lyckades få en sådan fin pussbild på Chili och Igor!

Måns är en underbar svart nallebjörn som inte har något ont i sig och som fortsätter att få sin astmamedicin som vi punktligt ger honom varje kväll. 10 andetag ska han ta i den speciella andningsapparaten och han gör det så snällt och fint så. Som belöning så brukar han få lite blötmat som han kastar sig över!

Chili och Igor pussas

Chili och Igor pussas

Måns i solen

Måns i solen

Chili

Chili

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *