Katthotellet Villa Minnet

Våren närmar sig tycker vi!

Även om det är lite bistert kallt i luften så tycker vi att det känns som om våren är precis runt hörnet. Vi har nuförtiden ett helt nytt sätt att mäta vårens ankomst på och det är i vår egen norske skogkatts pälsmängd! På vintern är Trenton en stor floffig boll och man får leta noga efter kattkroppen som finns någonstans där under. När våren börjar närma sig så säger det bara ”poff” och så åker hälften av. Helt plötsligt kan man ana att det bor en katt under allt hår!

Precis på samma vis märker vi det uppe i pensionatet! Alla katter verkar trimma sig för nya varma äventyr genom att göra sig av med en massa tungt och onödigt vinterfluff, vässa klorna ordentligt och stå och kisa i solljuset. Vi har i veckan dessutom slagit nytt rekord för antal gäster med hela 14 katter av 16 möjliga och nu på fredag så slår vi i taket med fullt hus! 16 katter i våra 8 rum! Vi kan givetvis tacka sportlovet för detta!

Det blir svårt för oss att hinna berätta om alla våra härliga kattgäster men idag så valde vi att visa er lite bilder på den ”lilla” Maine Coon-kattungen Doris. Doris är bara ett år gammal och hon har således 2 år kvar att växa till sig! Hon är ju redan lika stor som en huskatt så vi kan ju ana vilken mäktig och ståtlig historia hon kommer att bli som vuxen! Hon spinner, pratar, gosar, äter massor med mat och är jättemysig att ha i famnen!

Doris

Doris

Doris behöver massvis med kärlek

Doris behöver massvis med kärlek

Den ståtliga Doris älskar hängmattan

Den ståtliga Doris älskar hängmattan

Ser ni min vackra svans säger Doris

Ser ni min vackra svans säger Doris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *