Katthotellet Villa Minnet

Anton – En färgstark liten Gremlin!

Vi tycker som bekant att kattrasen Bengal är så himla härlig eftersom bengaler nästan alltid är färgstarka, pratiga, väsiga, gosiga, aktiva och smidiga. Man får liksom väldigt mycket katt i samma paket och man får alltid ett gott skratt. Av den anledningen så skulle vi kunnat tro att den lille huskatten Anton antingen är en undercover-bengal eller har varit bengal i ett tidigare liv. Likheterna är så slående!

Anton stormade in i sin svit här igår och, van utekatt som han är, hittade han luckan direkt. Vi märkte genast att Anton gillar att ha sitt eget revir väldigt mycket för han började genast att paxa allt han hittade genom att morra, väsa och stryka mot varenda pinal. Vi lät honom vara ett tag och Anton valde faktiskt att spendera merparten av natten utomhus.

Idag vågade vi oss på att lära känna Anton lite bättre och, precis som med bengaler i början, så väser Anton medans han myser, han gurglar och morrar medans han glupskt glufsar i sig både vått och torrt. Ja, han till och med väser, pratar, myser och äter samtidigt! Ett väldigt mysigt paket i en taggig förklädnad. Vi tror att vi kommer att ha mycket skoj med Anton här under påsken!

Anton tar en kort paus

Anton tar en kort paus

Anton

Anton

Anton på patrull och span på uteplatsen

Anton på patrull och span på uteplatsen

Anton paxar en penna

Anton paxar en penna

Anton paxar ficklampan

Anton paxar ficklampan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *