Katthotellet Villa Minnet

Emser & Disa – kattungarna som blev större!

I ett inlägg i februari 2015 på https://www.villaminnet.se/2015/02/sportlovsveckan-har-inletts så berättade vi om de underbara kattungarna Emser och Disa! Då var de bara 6 månader gamla och var så härliga och busiga att vi blev helt förälskade i dem! Nu, nästan exakt ett år senare, så är de här mumsbitarna tillbaka hos oss igen! Nu är de således 1½ år gamla och oj, vad tiden går fort! Det är inga små bäbisar längre!

Emser och Disa har vuxit till sig rejält men vi känner igen deras härliga lynne och karaktärer från när de var små busiga och sömniga kattungar! Idag så märker vi att de har vuxit och frodats i husses och mattes sällskap och det här är ett par härliga katter som vi mer än gärna hade haft hemma hos oss på permanent basis! Bus-Emser och Kel-Disa är alltid välkomna till oss! På bilderna så kan ni se hur det här härliga radarparet har vuxit till sig från kattbarnsben till kattungdomar! Vi misstänker att de bara kommer att bli större och vi hoppas att vi får se dem igen!

I andra små nyheter så kan vi meddela att de flesta pusselbitarna börjar falla på plats när det kommer till vår expansion av kattpensionatet! Vi har de flesta detaljer klara med byggare, utökat tillstånd från Länsstyrelsen samt alla inköpslistor! Vi kommer att använda oss av samma toppengäng av byggare som vi haft tidigare – P.O. Roll – en fantastisk byggfirma som alltid levererar! Vi återkommer så klart med en massa detaljer runt detta men vi vågar nog säga att det kommer att bli väldigt många katter här på Villa Minnet runt midsommar!

Emser 1½ år spanar upp mot skyarna

Emser 1½ år spanar upp mot skyarna

Emser är 1½ år

Emser är 1½ år

Emser

Emser 6 månader

Emser den gråvita kattungen är trött

Emser 6 månader – den gråvita kattungen är trött

Disa är 1½ år

Disa är 1½ år

Disa

Disa 6 månader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *