Katthotellet Villa Minnet

Glad påsk önskar Katthotellet Villa Minnet!

Det är härligt att påsken nu är här och under skärtorsdagen så hade vi till och med soligt väder! Nu känns det som om våren är på väg på riktigt. Full rulle i katthotellet är det också och vi kommer att ha ett fullt katthotell på söndag då Pepsi checkar in som sista katt. Två stammisar är här på besök igen. Sally och Strumpan är två härliga huskatter där Sally är mamma till Strumpan. Vi ser dem ganska ofta eftersom det finns allergi hos svärmor och vid hennes besök tar vi gärna hand om dessa två solstrålar. Mamma Sally är lite mer reserverad och håller sig förnämligt på sin kant, men det brukar släppa efter någon dag och då är hon lika kärlekstörstande som sin son :-). Strumpan påminner utseendemässigt mycket om vår egen katt Trenton!

Vi låter Sally och Strumpan önska er alla en riktigt Glad Påsk!

En yrvaken Sally önskar Glad Påsk!

En yrvaken Sally önskar Glad Påsk!

 

Strumpan önskar oxå Glad Påsk!

Strumpan önskar oxå Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *