Katthotellet Villa Minnet

Kattvärldens titaner!

Vi ville bara dela med oss av lite bilder som vi av en lyckoslump lyckades fånga nu i dagarna då solen lyste! Vår egen Norske Skogkatt Trenton, som regelbundet patrullerar runt katthotellet, sprang på vår stamgäst Sixten som även han är en Norsk Skogkatt. Trenton har en gedigen vana vid det här laget av att nosa på andra katter och han tar det hela med en klackspark nu för tiden. Dock valde han att spendera extra mycket tid hos Sixten denna morgon då han säkert tänkte att han såg sin egen spegelbild i den lika mäktige Sixten!

Sixten är den största katt vi har haft här och han är den enda katt vi har haft som är större än Trenton. Dock med ganska liten marginal. Båda väger i krokarna runt 8 kg och då talar vi bara muskler och päls och det är rätt häftigt att se 16 kg katter stå och nyfiket nosa på varandra!

Trenton och Sixten hälsar artigt på varandra

Trenton och Sixten hälsar artigt på varandra

16 kg Norsk Skogkatt är ståtligt att se

16 kg Norsk Skogkatt är ståtligt att se

Trenton ser sin spegelbild

Trenton ser sin spegelbild

Här är vi

Här är vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *