Katthotellet Villa Minnet

Mjuka Melker och Malte är tillbaka!

Åh, vad glada vi blev när de två underbara huskatterna Melker och Malte återvände till oss! Vi berättade om dem i en tidigare artikel på https://www.villaminnet.se/2015/09/godnatt-sager-lille-melker. Melker och Malte är två lugna och mjuka grabbar som älskar varandras sällskap som de livskamrater som de är. Vi är så glada att få ta del av deras värme gentemot varandra!

När Melker inte hoppar ut ur sin holk för lite människomys så gillar han att ligga sked med Malte längst upp i hängmattan. Det blir minst 10 kg varma katter som ligger och gojsar i samma lilla värmeboll! Vi har frågat oss mer än en gång om hängmatteanordningen faktiskt håller för denna avsevärda vikt med kärleksfulla katter men än så länge så tar vi i trä…

Den kolsvarte Malte rör sig helst inte från hängmattan om han inte måste. Man får helt enkelt höghöjdsmysa med Malte! Det tar inte lång tid förrän Malte kommer igång med ett djupt spinnande läte av nöjdhet. Vilken härlig liten kattfamilj att få ha till låns! Vi har världens bästa jobb!

Malte

Malte

Melker

Melker

5 tankar om “Mjuka Melker och Malte är tillbaka!

 1. Ulla

  Det var väl Melker som kom fram och hälsade när vi lämnade Rasmus? Han var väldigt sällskaplig och gosig. Har Rasmus vågat sig ut?

  1. Nicholas Inläggsförfattare

   Det var det! Rasmus mår så bra så! Han har t o m varit ute på uteplatsen och kom in när jag ropade så att han fick sin medicin ikväll! 🙂

 2. Kirsten

  Härligt att veta att dem trivs hos er! Melker är ju väldigt social och nyfiken medan Malte är lite mera avvaktande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *