Katthotellet Villa Minnet

Neva Masquerade och Cornish Rex

På hotellet just nu har vi en fantastisk liten kattös som heter Lone och som är av rasen Neva Masquerade. Hon är oändligt mysig och spinner hela tiden. Hon är en varm och mjuk själ som påminner mycket om lynnet hos sin kusin, den sibiriske katten. Fram till nu har hon haft det lugnt och skönt tills dess att två pingpongbollar till siameser checkade in bredvid henne. Nu är lugnet över tänker Lone… 🙂 Siameserna Pom & Simba har varit här förut men de återkommer vi till i en senare bloggpost. På sin andra sida har Lone två systrar av rasen Cornish Rex. Kia och Kangoo har också varit här förut och Kangoo är en söt liten ekorre med mysig fårpäls och väldigt mysig mot oss människor. Hennes syster Kia tar lite längre tid på sig att anpassa sig till hotellivet. Jag tror att Kia längtar efter sin husse och matte för vi vet att de längtar efter sina sötnosar! Vi har i alla fall lyckats ta en mycket bättre bild på henne den här gången! 🙂

Kia

Kia

 

Lone

Lone med sin lejonman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *