Katthotellet Villa Minnet

Sportlovet livar upp hela hotellet!

För många så innebär sportlovet skidåkning eller något annat vintermässigt eller kanske rent av en semester till solen. För oss på kattpensionatet så är det precis tvärtom! Sportlovet är en otroligt fullproppad period för oss och vi har haft, och har, helt fullt i hotellet med en väntelista som hade kunnat fylla 2 hotell till! Det saknas inte katter med behov av extrahem i Sverige inte!

Igår kväll, lagom till nattningen och ompysslingen, så passade vi på att fota av några fyrbenta vänner som vi ännu inte hunnit visa upp för er. Nattningen är den tiden på dygnet som är absolut mysigast för oss alla. Då kan vi helt fokusera på att bara klappa och gosa med våra gäster utan att behöva städa. Och gos finns det mycket av i de små liven. Alla 14 som vi för tillfället har!

Idag får ni se 2 kattfamiljer – Sumo & Izzo och Lakrits & Emelia. Alla är huskatter förutom Izzo som sticker ut med att vara en Abessinierhona – vår första hittills! Sumo är en stadig huskatt med mycket matglädje och en rejäl portion temperament. Sumo tycker inte så överdrivet mycket om grannarna i hotellet men nu har han funnit sig till ro och vi kan gosa med honom som vanligt! Lakrits & Emelia är 2 sockersöta huskattstjejer som är så kärvänliga att det är svårt att lämna dem. Mycket tid har spenderats i deras rum! Emelia har ett härligt sätt att ”buffa” till med hela huvudet när det är hypermys!

Izzo tar en konstpaus i tvättningen

Izzo tar en konstpaus i tvättningen

Izzo

Izzo

Sumo

Sumo

Lakrits

Lakrits

Emelia

Emelia

Emelia på span ute i hotellet

Emelia på span ute i hotellet

2 tankar om “Sportlovet livar upp hela hotellet!

  1. Karin

    Ber om ursäkt för Sumo. Han är en grinig gammal gubbe ibland men med ett hjärta av guld💕Tack för ni skriver så fint!

    1. Nicholas Inläggsförfattare

      Åh, Karin, det vet vi! Inget att be om ursäkt för så klart! Allt Sumo behövde var lite tid och lite kärlek! Alla katter är olika och det vet vi så väl så! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *