Katthotellet Villa Minnet

Stockholms populäraste raskatt!

Vi vågar nog nu med god säkerhet säga att den absolut i särklass populäraste raskatten i denna stad är den Sibiriska Katten! Vi har regelbundet så många att det statistiskt sett måste stämma vid det här laget. Det kanske inte är så konstigt med tanke på hur otroligt snygga de är och hur gosiga de är att ha i famnen. Vackra plymsvansar, härlig päls att borra in ansiktet i, skönt humör och små glädjespridare. Listan kan göras lång och just nu så har vi 2 sibirier hos oss.

Sibiriern Akilles är en pigg liten mört på 1 år med en svans som gör vilken annan kusin som helst avundsjuk. Nu har vi hunnit lära känna honom ordentligt och ett mer aktivt litet energiknippe får man nog leta efter. Det var helt hopplöst att få honom att fastna på bild men vi lyckades till slut. Akilles är ett riktigt matvrak och moffsar i sig det mesta i rasande takt! Mat är en av de få sakerna som får Akilles att stå stilla på samma plats en längre tid.

Vår andra sibirier, Elin, är en petite liten tjej med silverskimrande päls och ett mjukt och lugnt lynne. Elin kan man ha som ett litet knytte i famnen medans man vankar fram och tillbaka i hotellet och även om Elin var lite blyg i början så har hon nu blivit sturskare och äter ordentligt och springer fram och tillbaka och sladdar runt i korridorerna!

Elin

Elin

Elin spanar in sin granne

Elin spanar in sin granne

Akilles

Akilles

Akilles gör processen kort med frukosten

Akilles gör processen kort med frukosten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *