Katthotellet Villa Minnet

Blygisen Lisa

Just nu spinns det för fullt i hotellet. Vi har fullt hus och nio härliga katter som bor hos oss för tillfället!

Ibland kommer det mycket blyga katter till oss. Lisa är en sådan kisse. Hon är en söt liten brittisk korthår och är som sagt väldigt räddhågsen av sig. Matte varnade oss när hon checkade in att hon hon är otroligt blyg. Hon är en av de där katterna som ligger och trycker under sängen när ni får besök hemma men som är otroligt tillgivna sin matte eller husse – ni som har blyga katter vet precis vad jag menar. Vi ser henne sitta i fönstret ibland så vi vet att hon är framme ur sin holk när vi människor inte är där och stör. Men så fort vi kommer in genom dörren så piper hon iväg och gömmer sig. Vi gosar med henne (inne i holken) och då spinner hon minsann och buffar med huvudet efter att först ha väst lite förstås. Vissa hjärtan är helt enkelt svårare att vinna än andras. Här på Villa Minnet ger vi dock aldrig upp :-).

Jag måste även passa på och visa upp hennes transportbur – har ni någonsin sett en sån söt sådan?

Lisa

Lisa

Transportbur av det snyggare slaget

Transportbur av det snyggare slaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *