Katthotellet Villa Minnet

Full fart!

Nu är bygget av katthotell nummer två i full fart! Elektriker, snickare, grävmaskinister och VV-gubbar svärmar över halva tomten och det är faktiskt jätteskönt att se när andra jobbar ibland! Färdigbyggt ska det vara lagom till midsommar men vi öppnar portarna först från och med vecka 28. Vi hoppas så klart på att kunna öppna aningen tidigare då vi har långa väntelistor även för vecka 26 och 27! Vi håller tummarna för att det kanske går!

Det har varit en rätt lugn vecka här annars och det är ju lite av en lågsäsong nu men vi har ändå sällskap av ett härligt litet gäng! Nu har vi hunnit lära känna kompisarna Viggo och Nero ordentligt. De bor inte alls långt ifrån oss heller här i Viby! Viggo och Nero har ursprung i både Maine Coon och Burma. Viggo är den mer nyfikne av dem och han får dessutom sina tänder borstade! Nero å andra sidan är lite mer försynt och gillar att ta sin tid och att lukta in sig ordentligt innan han vill gosa. Däremot är han alltid först till matskålarna när det är frukost eller middagsdags!

Viggo

Viggo

Nero

Nero

Viggo och Nero utforskar omgivningarna

Viggo och Nero utforskar omgivningarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *